[ivory-search id="1067" title="AJAX Search Form for WooCommerce"]
0,00 
0

Serac Noir Blanc

1120,00 

Serac Noir Blanc vaip on käsitsi tuftitud musta värvi vaip, valmistatud polüestrist ja villast. See käsitsi kootud vaip paistab silma oma lihtsa disainiga, mis ei püüa muljet avaldada liigsete detailidega. Paksud villased silmused ja pehme tekstuur annavad igale ruumile õrna soojust. Vaip on inspireeritud talvisest maastikust, kus musta ja valge kontrastid viitavad lumele, varjudele ja valgusele. Lõngad on paigutatud ebakorrapärases mustris, mis püüab pilku, kuid ei domineeri kunagi ruumis.

See vaip sobib hästi erinevatesse keskkondadesse, olgu see siis kaasaegne elutuba või klassikalisem interjöör. Selle muster meenutab puutumata looduse vaadet, mis on lihtne, kuid mõjuv. Serac Noir Blanc on loodud kestma. See on valmistatud kvaliteetsest villast, millele on lisatud polüestrit, et tagada suurem vastupidavus igapäevasele kulumisele. Vaiba pehmus on tunda igal sammul ja seda saab kasutada nii põrandal, et pakkuda mugavust, kui ka seinal, lisades ruumile akustilist ja visuaalset mõõdet.

Serac Noir Blanc kehastab minimalismi ja funktsionaalsuse tasakaalu. See vaip ei püüa silma paista keeruliste detailidega, vaid oma võimega kohaneda ja rikastada iga ruumi. Selle ajatu disain muudab selle pikaajaliseks valikuks, mis ületab trende, kaotamata oma asjakohasust. Neile, kes otsivad vaipa, mis on ühtaegu diskreetne ja väljendusrikas, on see musta värvi käsitsi tuftitud polüester-villavaip läbimõeldud ja usaldusväärne valik.

0
    Sinu ostukorv
    Teie ostukorv on praegu tühi!Tagasi poodi