[ivory-search id="1067" title="AJAX Search Form for WooCommerce"]
0,00 
0

Exclamation Bois de rose

1750,00 

Vaip Exclamation Bois de Rose on Andrée Putmani viimane teos, mis valmis esmakordselt 2003. aastal India töötubades. See käsitsi kootud roosa villavaip kehastab peenet elegantsi ja täpsust, mis nii hästi määratlevad Putmani stiili. Käsitöölised, kes seda täna loovad, hoiavad elus traditsioonide ja innovatsiooni sümbioosi, luues mustri, kus iga joon ja iga varjund räägivad meisterlikult saavutatud lihtsusest.

Selles vaibas sulanduvad pooltoonide pehmus ja petlik lihtsuse kompositsioon. Esmapilgul tundub kõik korrastatud, peaaegu iseenesestmõistetav. Kuid lähemalt vaadates köidab pilku peen detail: õrnalt muutuv varjund servas, diskreetne viide rafineeritusele, Putmani allkirja kustumatu jälg. Bois de Rose mudel oma pehme ja naiseliku paletiga kutsub esile rahulikkuse, mähkides ruumi hubasesse, peaaegu intiimsesse soojusse.

See vaip ei ole lihtsalt põrandakate. See suhtleb ruumiga, tekitab emotsioone ja äratab mälestusi. Iga villane kiud, iga silmus on tunnistus käsitööliste pühendumisest oma kunstile. Exclamation Bois de Rose vaip loob õrna atmosfääri, olles samal ajal nii rahulik kui ka sügavalt juurdunud disainiajalukku. See on valik neile, kes näevad ilu vaoshoituses, neile, kes mõistavad, et tõeline peensus peitub sageli detailides, mis avanevad aeglaselt, tähelepaneliku ja austava pilgu all.

0
    Ваша корзина
    Ваша корзина пуста!Вернуться в магазин