[ivory-search id="1067" title="AJAX Search Form for WooCommerce"]
0,00 
0

Exclamation Tabac

1750,00 

Exclamation Tabac mudel, loodud 2003. aastal ja valmistatud Indias, on käsitsi kootud pruun villane vaip, millel on Andrée Putmani allkiri. See vaip ei püüa liialdada. Ta ei kaota end tarbetutes detailides. Silmatorkav on kontrollitud lihtsus, mis on truuks peegelduseks sellele, mida Putman alati on osanud teha. Alates oma loomise hetkest on sama käsitöölised töötanud selle vaibaga, aasta aastalt. Nad on õppinud austama täpset liikumist ja niiti, mis on õigesti pingutatud. See vaip ei püüa üllatada. See toetub peenetele pooltoonidele, mis on vaevu märgatavad, kuid annavad tervikule teatud elegantsi. Äärtes kerge varjumuutus lisab detaili, mis ei ole üleliigne, vaid piisav, et näidata, et siin on oskus.

Exclamation Tabac vaip leiab loomulikult koha erinevates interjöörides. Olgu see siis elutuba, kus teile meeldib koos peredega aega veeta, või kontor, kus veedate tunde mõeldes, see vaip sobib hõlpsasti. Pruun värv, millest see koosneb, on rahustav, ta ei domineeri, vaid pakub rahustavat baasi. Selle peale saab panna nii modernse diivani kui ka vanema mööblitükki — kõik sobib kokku. See vaip ei ole mõeldud, et kogu tähelepanu enda peale tõmmata. Ta on seal, et täiendada, tuua soojust, kunagi üle pingutamata.

Need, kes hindavad hästi valmistatud eseme kvaliteeti, leiavad selles pruuni käsitsi kootud villase vaibas selge valiku. See ei ole mööduv toode, vaid vastupidav element, loodud kestma. Exclamation Tabac mudel ei ole mõeldud muljet avaldama. See on loodud kasutamiseks, et pakkuda mugavust, päevast päeva, diskreetselt ja usaldusväärselt. See ei püüdle tähelepanu, kuid teab, kuidas muutuda asendamatuks interjööris, mis hindab lihtsust ja vastupidavust.

0
    Sinu ostukorv
    Teie ostukorv on praegu tühi!Tagasi poodi