[ivory-search id="1067" title="AJAX Search Form for WooCommerce"]
0,00 
0

Trasimene Blanc

2050,00 

Et tähistada Andrée Putmani, disainiikooni, surma kümnendat aastapäeva, toodi taas esile helendava valgega kaetud Trasimène vaip, austades sellega oma looja igavest andekust. Esmakordselt 1987. aastal esitletud ja kiiresti Toulemonde Bocharti tähtteoseks saanud Trasimène vaip püüdis oma revolutsioonilise disaini ja mehaanilise tootmise kaudu jõuda laia publikuni tänu oma avangardsele välimusele. Nüüd, oma rikkaliku pärandi austusavalduseks, on see uus väljaanne käsitsi tuftitud kõrge kvaliteediga Uus-Meremaa villast, pakkudes võrreldamatut rafineeritust ja luksuslikku tekstuuri.

Valge Trasimène vaip ületab dekoratiivse elemendi mõiste, saades ikooniliseks kollektsionääride esemeks, peegeldades Andrée Putmani uuenduslikku vaimu. Selle stiil, mida iseloomustab struktuuri modernsus ja mõõtmete originaalsus, on autentne Putmani allkirjaga, rõhutades iga vaiba autentsust ja disainilist tähtsust. Muster, mille ajatult julge disain eirab norme, jätkab oma aktuaalsuse ja kaasaegse esteetikaga hämmastamist, kinnitades, et kvaliteetne disain on ajatu.

Valiku tegemine valge Trasimène vaiba kasuks on tähenduslik; see sümboliseerib puhtust ja lihtsust, pakkudes valgustavat tausta, mis tõstab esile ruumi loomuliku valguse ja loob suurejoonelisuse tunde. See neutraalne toon pakub erakordset dekoratiivset paindlikkust, sulandudes hõlpsalt erinevate värviskeemide ja sisustusstiilidega.

Valge Trasimène vaiba omamine tähendab elava kunstiteose toomist oma koju, austades Andrée Putmani ja tema kustumatut mõju disainimaailmas. Valides Trasimène, valime disainisümboli, mis ühendab mineviku ja tuleviku, kehastades täiuslikkust ja elegantsi, mis seisab ajaproovile vastu.

0
    Sinu ostukorv
    Teie ostukorv on praegu tühi!Tagasi poodi