[ivory-search id="1067" title="AJAX Search Form for WooCommerce"]
0,00 
0

Paint Blanc Bleu

1390,00 

Valge-sinine Paint vaip on käsitsi tuftitud beež vaip, valmistatud viskoosvillast. See vaip ühendab siniseid ja valgeid värvilaike neutraalsel taustal. Hoolikalt valmistatud Uus-Meremaa villast ja taimsiidist, paistab see silma lihtsusega, mis ei püüa olla ülepakutud. Värvipritsmed ei ole mõeldud muljet avaldama, vaid lisavad peent liikumist, mis püüab pilku. See vaip ei eksle keerukuses. Tekstuur, mida saab näha ja tunda, on loodud aasa ja lõike tehnikaid kasutades. Iga detail on hoolikalt läbi mõeldud, et olla praktiline ja meeldiv.

Valge-sinine Paint vaip ei ole loodud domineerivaks keskpunktiks, kuid suudab oma vaoshoitusega muljet avaldada. Villa ja viskoosi kombinatsioon tagab pehmuse, mis jääb vastupidavaks isegi igapäevase kasutamise korral. See vaip sobib erinevatesse interjööridesse, olgu need modernsed või klassikalised. Ruumi võib see vaip tõmmata tähelepanu, jäädes samas taustale ja pakkudes õrna valgust ja soojust. See ei püüa ruumi valitseda, kuid omab võimet muuta ruumi pealtnäha ilma pingutuseta.

Valge-sinine Paint värv on beež käsitsi tuftitud viskoosvillane vaip, mis on mõeldud neile, kes hindavad esteetika ja funktsionaalsuse head tasakaalu. See on oma kujunduses lihtne, kuid just see lihtsus võimaldab lisada ruumile peent elegantsi. Olgu see elutuba, magamistuba või kontor, see vaip toob juurde lisadimensiooni, ilma et ta kunagi oma kohalolu peale suruks. See on neile, kes otsivad vastupidavat lahendust, mis oskab jääda nii ilusaks kui ka funktsionaalseks.

0
    Sinu ostukorv
    Teie ostukorv on praegu tühi!Tagasi poodi