[ivory-search id="1067" title="AJAX Search Form for WooCommerce"]
0,00 
0

Irmaos Beige

900,00 

Irmaos vaip, Noel Marinho kollektsiooni pärl, tähistab rõõmu ja kromaatilist mitmekesisust, peegeldades oma looja külluslikku hinge. See teos eristub värvivalikuga, mis on inspireeritud looduse vaatemängust: päikese lohutav sära, luidete pehmus ja terrakota sügavad toonid, mida rikastavad türkiissinised puudutused, meenutades ookeani. Beezist villast Irmaos vaip pakub rahustavaid toone ja erakordset pehmust, muutes selle ilu ja kvaliteedi armastajate lemmikuks.

Iga Irmaos vaip on käsitsi tuftitud, demonstreerides Toulemonde Bochart’i pühendumust tipptasemele ja originaalsusele. See iidne tootmisviis annab vaibale peene tekstuuri ja mahu, kutsudes esile sooviga seda katsuda. Beeži variandi jaoks valitud vill tagab tähelepanuväärse paindlikkuse, muljetavaldava vastupidavuse ja hõlpsa hooldamise, muutes Irmaos vaiba kauakestvaks kaaslaseks igas sisekujunduses.

Irmaos uuendab standardeid oma ebaregulaarsete ja rikkalike mustritega, pakkudes julget kompositsiooni, mis äratab kujutlusvõime ja stimuleerib mõtlemist. Nende näiliselt juhuslike elementide kooskõla loob dünaamilise visuaalse mõju, muutes vaiba igas ruumis, olgu see siis kaasaegne või klassikaline, keskseks elemendiks.

Noel Marinho kollektsiooni sümbol, beezist villast Irmaos vaip, ületab oma dekoratiivset funktsiooni, et kujuneda tõeliseks kunstiteoseks, mis täidab iga eluruumi oma sooja, tekstuuriga ja loomuliku paletiga. Selle peen elegants ja mugav luksus teevad sellest hädavajaliku osa igas rafineeritud interjööris.

0
    Sinu ostukorv
    Teie ostukorv on praegu tühi!Tagasi poodi