[ivory-search id="1067" title="AJAX Search Form for WooCommerce"]
0,00 
0

Hacienda Multi

2028,00 

Hacienda Multi, mille on kujundanud Florence Bourel, ammutab inspiratsiooni reisist Mehhikosse. Seal võlusid teda erksad värvid ja julge Luis Barragáni arhitektuur. See mitmevärviline käsitsi tuftitud villavaip püüab kinni selle elava energia, mängides täpsete joonte ja pehmemate kõverustega. Iga vaiba osa meenutab Mehhiko maastiku nurka, luues dünaamilise ja harmoonilise tasakaalu.

See vaip ei jää märkamata, kuid ei püüa ka liigset tähelepanu. Uus-Meremaa villast valmistatud kiud paistavad silma oma läike ja meeldiva tekstuuriga. Erksad värvid ei ole vaid silmapaistvad; need toovad igasse toonisse sügavuse ja sära. Hacienda Multi vaip ei lisa ruumi ainult värvi; see muutub keskpunktiks, mis muudab atmosfääri oma kohalolekuga. Värvid on rikkalikud, mustrid keerukad, kuid kõik jääb tasakaalu, kutsudes esile iga pilguga uut visuaalset avastamist. See vaip on mõeldud neile, kes soovivad oma koju tuua veidi energiat ja kultuuri. See sobib hästi nii modernsetesse kui ka klassikalistesse interjööridesse, tuues kaasa ainulaadse elujõu.

Hacienda Multi leiab vaevata oma koha, rõhutades samal ajal oma iseloomu. See ei ole ainult dekoratsioon, vaid tõeline disainielement, mis toob ruumi liikumise ja elu. See on läbimõeldud valik neile, kes otsivad tasakaalu esteetika ja visuaalse mõju vahel, kompromisse tegemata. See mitmevärviline käsitsi tuftitud villavaip ei ole lihtsalt ese; see on kunstiteos, mis toob igasse ruumi oma loo.

0
    Sinu ostukorv
    Teie ostukorv on praegu tühi!Tagasi poodi