[ivory-search id="1067" title="AJAX Search Form for WooCommerce"]
0,00 
0

Collage

1450,00 

See ikooniline valgest villasest käsitööna valminud käsitsi tuftitud vaip, mille autoriks on Pascale Risbourg, paljastab reljeefide ja tekstuuride peene harmoonia, luues keeruka varjutusefekti, mis rõhutab selle pehmeid ja õrnu nüansse. Iga selle vaiba element on hoolikalt läbi mõeldud ja teostatud, alates villa valikust kuni käsitööna tuftimiseni. Vill, looduslikult vastupidav ja pehme materjal, tagab soojustunde ja heaolu teie jalgade all. Käsitsi tuftimise protsess tagab märkimisväärse kvaliteedi ja vastupidavuse, muutes selle vaiba pikaajaliseks valikuks teie koju.

Vaiba puhas, minimalistlik esteetika, mis on rõhutatud tekstuuride ja reljeefide kombinatsiooniga, teeb sellest graatsilise täienduse igasse keskkonda. Olgu see siis teie elutoas, magamistoas või kontoris, toob see vaip teie paigutusse rafineeritud puudutuse.

Selle valge villase vaiba pind omab libisemisvastast omadust, samal ajal kui selle hele toon toob selgust teie ruumi. Lisaks on tänu käsitsi tuftimise meetodile seda lihtne hooldada ja puhastada.

Valge Collage vaip ületab lihtsa dekoratiivse elemendi staatuse. See kehastab täiuslikku disaini, funktsionaalsust ja vastupidavust.

0
    Sinu ostukorv
    Teie ostukorv on praegu tühi!Tagasi poodi