[ivory-search id="1067" title="AJAX Search Form for WooCommerce"]
0,00 
0

Colagem Beige

1790,00 

Noël Marinho loomingulise geeniuse vili, teos “Colagem”, haarab tema sügava kunstilise uurimise olemuse läbi kollaaži, segades kujundeid ja värve meisterlikult. See beežist villast kootud vaip on inspireeritud disaineri maailmast, kus tema paberikatsed muutuvad köitvateks teosteks, ja “Colagem” seisab selle kunsti uhke väljendusena. Kasutades kollaažitehnikat ainulaadsete plaadimustrite loomiseks, demonstreerib Marinho oma töö kohanemisvõimet ja visuaalset jõudu nii seinapaneelidel kui ka sillutise koosseisudes.

Valmistatud esmaklassilisest villast, kutsub “Colagem” vaip oma rikkaliku tekstuuri ja erakordse pehmusega taktiilsele avastamisele. Selle beež toon toob esile vaoshoitud elegantsi ja paindlikkuse, võimaldades sellel kunstiteosel sulanduda erinevatesse interjööri värvipalettidesse, rikastades iga eluruumi sooja ja peene puudutusega. Villa hoolikas valik tagab ka tähelepanuväärse pikaealisuse, positsioneerides selle vaiba mitte ainult kunstiteosena, vaid ka püsiva investeeringuna.

Iga detail sellel vaibal on hoolika loomeprotsessi tulemus, kus kunstnik suudab oma kollaažikatsete olemuse tekstiili keskkonda üle kanda. Tulemuseks olevad mustrid on julged ja tasakaalustatud, luues rikastava visuaalse kogemuse, mis sütitab kujutlusvõimet ja täiustab kodust ruumi. Selle ajatule ilule säilitamiseks on soovitatav regulaarne hooldus õrna tolmuimejaga puhastamise teel, samuti perioodiline professionaalne puhastus, et säilitada selle sära ja tekstuuri.

0
    Sinu ostukorv
    Teie ostukorv on praegu tühi!Tagasi poodi