[ivory-search id="1067" title="AJAX Search Form for WooCommerce"]
0,00 
0

Fragment Noir Blanc

1890,00 

Sukelduge Reda Amalou kunstimaailma tänu mustvalgele käsitsi tuftitud villast ja viskoosist vaibale, loomingule, mis ühendab kunsti ja disaini. Avastage see erakordne vaip, nimega Fragment, mis sümboliseerib igavest graatsiat ja piiritut leidlikkust.

Reda Amalou, tunnustatud oma loovuse eest siiditrükis, väljendas oma geeniust selle vaiba kaudu. Fragment on austusavaldus siluetile ja disainile, väljendades peenetunnetust ja sügavust, mis on vastuolus selle esialgse lihtsusega.

Mustvalge kontrast, ajatud värvid, kasutatakse siin võrreldamatu meisterlikkusega. Need toonid moodustavad rabava kontrasti, mis püüab tähelepanu, jäädes samas kained ja eristuvaks.

Käsitööna valminud Fragment on vaip, mis on imbunud käsitöö olemusest. Vill ja viskoos sulanduvad ideaalsesse sümbioosi, pakkudes lopsakat tekstuuri ja märkimisväärset pikaealisust.

Fragment on palju enamat kui lihtsalt vaip; see on kunstiteos, mis kohaneb erinevate keskkondadega. Olgu see paigutatud kaasaegsesse elutuppa või traditsioonilisse raamatukokku, lisab see elegantsi.

See mustvalge käsitsi tuftitud villast ja viskoosist vaip on kutse näha kaugemale tavalisest, avastada lihtsuse ilu ja integreerida kunst igapäevaellu. See on element, mis suhtleb, elab ja äratab.

0
    Sinu ostukorv
    Teie ostukorv on praegu tühi!Tagasi poodi