[ivory-search id="1067" title="AJAX Search Form for WooCommerce"]
0,00 
0

Polia Shape Automne

1490,00 

Florence Boureli stuudios loodud Polia Shape Automne on klassikalise vaiba kunstiline ümbermõtestamine. Sügisehõnguliste toonidega, see käsitsi tuftitud pruun villane vaip sulandub mullatoonidesse, mis meenutavad kodu soojust. Käsitsi tuftitud villast valmistatud see tekstiilitöö paistab silma oma luksusliku tekstuuri ja pikaealisusega, olles samal ajal pehme pelgupaik teie jalgadele.

Polia Shape Automne läheb kaugemale vaiba lihtsast funktsioonist, muutudes tõeliseks kunstiteoseks. See ei soojenda ainult teie jalgu; see imbub teie eluruumi, tuues endaga kaasa elegantsuse ja hubasuse tunde. Käsitsi tuftitud vill annab igale tükile individuaalsuse ja olemuse, mis sulandub hästi ümbritseva keskkonnaga. See vaip kutsub lõõgastuma, lisades teie sisekujundusele nii taktiilse kui ka visuaalse mõõtme.

Nagu Toulemonde Bocharti teised teosed, on ka see vaip hoolika käsitöö ja kvaliteetsete materjalide armastuse tulemus. See on rohkem kui lihtsalt ornament; see kehastab elustiili, täiuslikkuse ja rafineerituse poole püüdlemist. Polia Shape Automne on viimane element, mis muudab ruumi unikaalseks ja inspireerivaks elukohaks, austades samal ajal brändi põhimõtteid ja identiteeti.

0
    Sinu ostukorv
    Teie ostukorv on praegu tühi!Tagasi poodi