[ivory-search id="1067" title="AJAX Search Form for WooCommerce"]
0,00 
0

Sirocco Ocre

1150,00 

Dorothée Delaye’i hiljutine töö Toulemonde Bochart’i jaoks, nimega Sirocco Ocre, on vaieldamatu disaini ja käsitööoskuse imetlus. See okkerivärvi käsitsi taftinguga villane vaip on suurepärane näide tekstiilikunstist. Vahemere keskkonnast inspireerituna suutis Dorothée tabada okkritoone ja looduslikke vorme, mis meenutavad lõunapoolsete piirkondade hiilgust ja soojust.

Sirocco Ocre vaip eristub varjude ja esiletõstmiste mänguga, mis annab selle orgaanilisele esteetikale uue sügavuse. Uus-Meremaa vill, hoolikalt käsitsi taftinguga valmistatud, annab vaibale sametise tunde ja ületamatu mugavuse. Selle kõrgkvaliteedilise tooraine valik tagab ka märkimisväärse pikaealisuse, muutes selle ideaalseks suure liiklusega aladele.

Kokkuvõttes on Sirocco Ocre palju enamat kui lihtsalt põrandakate. See on maitseküsimus, käsitööoskuse kiidulaul ja tunnustus Toulemonde Bochart’i tipptaseme ja kvaliteedi standarditele. See okkerivärvi käsitsi taftinguga villane vaip ei ole ainult kunstiteos teie põrandale, vaid ka meeleline kogemus, mis täiustab iga ruumi, kuhu see paigaldatakse.

0
    Sinu ostukorv
    Teie ostukorv on praegu tühi!Tagasi poodi