[ivory-search id="1067" title="AJAX Search Form for WooCommerce"]
0,00 
0

Piazza Beige

590,00 

Florence Bourel’i beež käsitsi taftingvillane vaip nimega Piazza esindab tõelist tekstiilikunsti meistriteost, kehastades harmooniat ja elegantsi. See geomeetriline looming beežist villast pakub visuaalset tasakaalu, mis meenutab Itaalia renessansimeistreid, samas sisaldades transalpiinse konstruktivismi elemente, luues visuaalse dialoogi ajaloo ja modernsuse vahel.

Peenus jääb selle vaiba keskseks elemendiks. Beeži toonid on õrnalt tasakaalustatud, pakkudes visuaalset sügavust ilma liigse ülekülluseta. See vaoshoitud palett võimaldab vaipa harmooniliselt integreerida erinevatesse keskkondadesse, olgu need minimalistlikud või luksuslikud.

Piazza vaiba valmistamisel kasutatud villa kvaliteet on vaieldamatu eelis. Iga villakiud on hoolikalt käsitsi taftinguga valmistatud, andes vaibale rikkaliku tekstuuri ja erakordse vastupidavuse. Villa kasutamine peamise materjalina lisab ka taktiilse mõõtme, muutes vaiba sama meeldivaks nii katsuda kui ka vaadata.

Piazza vaip on palju enamat kui lihtsalt dekoratiivne element; see on kunsti ja käsitöö väljendus, tuues igasse ruumi elegantsi ja rafineerituse puudutuse. Oma ajatu disaini ja erakordse ehituskvaliteediga on see vaip pikaajaline esteetiline investeering, mis peab ajaproovile vastu.

0
    Sinu ostukorv
    Teie ostukorv on praegu tühi!Tagasi poodi