[ivory-search id="1067" title="AJAX Search Form for WooCommerce"]
0,00 
0

Nanquim Blanc

1790,00 

Valge Nanquim vaip, loodud 1958. aastal, tõuseb esile kui keskne element, mis paljastab Noël Marinho arhitektuurilise disaini elegantsi. Püüdes tabada Nanjingi elavat olemust, on see tekstiilikunsti objekt käsitsi valmistatud Uus-Meremaa villast, mis on tuntud oma kõrge kvaliteedi ja erakordselt pehme tekstuuri poolest.

Selle disain mängib rafineeritult varju ja valguse kontrastidega, pakkudes kaasaegset nägemust valguse ja pimeduse dikotoomiast läbi puhaste geomeetriliste vormide, mis köidavad pilku. See valge vaip läheb kaugemale lihtsast dekoratsioonist, kehastades pühendumust vormi rangusele ja värvi puhtusele. See on ideaalne inimestele, keda köidab minimalistlik, kuid sügavalt väljendusrikas stiil, tuues selgust ja avaruse tunnet igasse keskkonda.

Arhitektuurist inspireeritud muster stimuleerib kujutlusvõimet, muutes põranda peeneks mänguruumiks ehituse ja tühjuse vahel. Kasutatud villa erakordne kvaliteet teeb vaiba hooldamise lihtsaks, nõudes sära säilitamiseks vaid regulaarset puhastamist. Seega on valge Nanquim vaip pikaajaline lisand teie interjööri, rikastades teie ruumi oma esteetika ja ajalooga.

0
    Sinu ostukorv
    Teie ostukorv on praegu tühi!Tagasi poodi