[ivory-search id="1067" title="AJAX Search Form for WooCommerce"]
0,00 
0

Stabile Multi

1190,00 

See käsitsi valmistatud mitmevärviline villane Stabile vaip ammutab inspiratsiooni Calderi mobiilskulptuuridest ja Kandinsky abstraktsetest maalidest. Selle rõõmus kompositsioon, mis on kaunistatud rütmiliste põhivärvidega, sulandub harmooniliselt kaasaegse ruumi kujundusse, olgu see siis moodne elutuba või särav magamistuba. Meie töötubades hoolikalt valmistatud vaip ühendab kõrgekvaliteedilise villa vastupidavuse ja värvide delikaatsuse puhtal valgel taustal.

Värvilised tsoonid, mis on oskuslikult jaotatud vaiba perimeetrile, muudavad selle kasutamise lihtsamaks. Muster säilitab kogu oma hiilguse, isegi kui see on osaliselt peidetud laua alla või osaliselt libistatud voodi alla. Kergus ja loovus on selle Toulemonde Bocharti loomingulise teose keskmes. Seda mitmevärvilist käsitsi taftingvillast vaipa saab kohandada mõõtmete ja eriliste värvide osas, pakkudes iga interjööri jaoks eritellimusel lahendust.

Selle hooldamiseks piisab regulaarsest harjavaba tolmuimejaga puhastamisest ja põhjalikust professionaalsest puhastamisest umbes iga nelja aasta järel, sõltuvalt kasutusest. See vaip on palju enamat kui lihtsalt dekoratiivne element; see kehastab kunsti ja funktsionaalsuse ühinemist erakordses tekstiilitöös.

0
    Sinu ostukorv
    Teie ostukorv on praegu tühi!Tagasi poodi