[ivory-search id="1067" title="AJAX Search Form for WooCommerce"]
0,00 
0

Galets Naturel

980,00 

Avastage rahu ja mõtiskluse maailm beeži käsitsi taftitud villa vaiba kaudu, mille on loonud Laur Meyrieux. Zen-aedade rahu meenutav vaip Galets kutsub meid hetkeks meditatsiooniks ja mõtisklemiseks. See on lüüriline tõlgendus sellest ainulaadsest objektist.

Visualiseerige maastik, mida kaunistavad kivid, kunstiline esitus loodusest. Galets illustreerib harmooniat täis ja tühja vahel, pakkudes kivist teed, mis kutsub esile Jaapanist inspireeritud jalutuskäiku. See on saavutus, millele on iseloomulik rahu ja vaikus.

Toonid on mineraalse päritoluga, beeži variatsioonidega, mis meenutavad maad ja mineraale. Need loovad lõõgastusklima, sideme loodusega, mis annab igas keskkonnas autentsuse.

Vill esindab erinevaid tekstuure, olgu need siis õrnad või pehmed, lokkis või siledad. Need kontrastid annavad Galets’ile oma dünaamikat, sügavust ja luksust, mis köidab tähelepanu.

See on element, mis puudutab mõistust, stimuleerib meeli ja rikastab keskkonda. Laur Meyrieux on kujundanud vaiba, mis on sama palju kunstiteos kui elukaaslane, vaip, mis üllatab ja rahustab. See on kutse peatuda, sügavalt hingata ja nautida meie ette pakutud ilu.

0
    Sinu ostukorv
    Teie ostukorv on praegu tühi!Tagasi poodi