[ivory-search id="1067" title="AJAX Search Form for WooCommerce"]
0,00 
0

Tumulus

1550,00 

Kollane käsitsi tuftitud villavaip, tuntud ka kui Tumulus, on Samuel Accoceberry uusim looming Toulemonde Bochartile. Jätkates oma kunstilist lähenemist, mis austab India töökoja käsitööoskusi, kujundas Accoceberry mustri, mis toob esile kudujate erakordse osavuse. Need andekad käsitöölised suudavad luua volüüme ja reljeefe kudumistehnikate, sealhulgas buklee või lõigatud sameti abil.
Selle vaiba julge kuju, mis koosneb kolmest värvilisest kroonlehest, täidab ruumi elegantselt, juhtides tähelepanu kompositsiooni keskmesse. See käsitsi valmistatud Tumulus, kasutades tuftimistehnikat, laotab oma jooned suure täpsusega, pakkudes lõigatud sametpinda, mis kutsub esile zen-aia rahu.
Kollane käsitsi tuftitud villavaip, oma safranivärvilises versioonis, loob sooja harmoonia kollaste ja pruunide toonide kaudu, samas kui Sinine Tumulus pakub värskemat värvipaletti. Selle vaiba petlikult ümar kuju ja lihtne muster võimaldavad seda sujuvalt sulanduda nii esikusse kui ka elutoa nurka. Tasub märkida, et selle villavaiba hooldamine on lihtne. Piisab sellest, kui seda regulaarselt tolmuimejaga puhastada ilma harjata, ning professionaalne süvapuhastus iga 4 aasta järel, sõltuvalt kasutusest, aitab hoida seda optimaalses seisukorras.

0
    Sinu ostukorv
    Teie ostukorv on praegu tühi!Tagasi poodi