[ivory-search id="1067" title="AJAX Search Form for WooCommerce"]
0,00 
0

Nature Lagon

1290,00 

Käsitsi taftitud roheline villa vaip Nature Lagon on Toulemonde Bochart’i erakordne saavutus, mis ületab traditsioonilise disaini piire. Valmistatud ületamatu käsitööoskusena, on see vaip tõeline kalliskivi ettevõtte tootevalikus. Sellel on värvispektri, mis vaheldub erinevate roheliste toonide vahel, andes igasse sisekeskkonda rahu ja mugavuse.

Nature Lagon paindlikkus avaldub tema võimes kohanduda vastavalt teie maitsele ja stiilile. Olgu see siis ühetoneeline variant diskreetseks harmooniaks või kontrastsem versioon silmatorkava visuaalse efekti saavutamiseks — see vaip kohandub soovitud atmosfääriga. Saadaval on nii ristkülikukujulisi kui ka ümmarguseid konfiguratsioone, samuti võimaldab see hromaatilisi kohandusi, et saavutada laitmatult sobivus teie sisekujundusega.

Terve vaip on valmistatud villast, mis teeb Nature Lagon mitte ainult visuaalselt atraktiivseks, vaid ka praktiliseks ja vastupidavaks. Selle hooldamine on lihtne: piisab, kui kasutada tolmuimejat ilma harjadeta ja lasta professionaalidel seda puhastada umbes iga nelja aasta tagant, et säilitada selle sära ja pikaealisus. See vaip ühendab endas elegantsi, kvaliteedi ja kasulikkuse, mis on Toulemonde Bochart’i aluspõhimõtted, samal ajal esindades tagasihoidlikku ja igavest luksust.

0
    Sinu ostukorv
    Teie ostukorv on praegu tühi!Tagasi poodi