[ivory-search id="1067" title="AJAX Search Form for WooCommerce"]
0,00 
0

Stone Celadon

1490,00 

Toulemonde Bochart’i kollektsioon on rikastatud ajatuma pärliga – Stone vaip seladoni toonides, mis kehastab tõelist rafineeritust. Käsitsi valmistatud bambuskiududest, mis on hoolikalt valitud nende pehme tekstuuri ja loodusliku läike pärast, paistab see vaip silma oma ainulaadse soonelise disainiga. See ühendab lainelisi ja sirgeid jooni, luues tekstuuride mängu, mis on matt ja läikiv, saavutades äärmise peenuse. Bambus, valitud selle vastupidavuse ja külluse tõttu, annab vaibale erakordse kvaliteedi ja tunnetuse, saavutades edukalt käsitöö traditsioonide ja kaasaegse disaini sulami.

Pehmes sinakas-rohelises seladoni toonis Stone vaip on stiiliväide, mis tõstab iga keskkonna koheselt esile, rõhutades mööblit, olgu see metall, klaas või väärispuit. Rikas tekstuur kutsub puudutama ja rahulik värv toob meelerahu, sümboliseerides igavese modernsuse tippu ja muutes iga ruumi ilu ja heaolu oaasiks.

Mõeldud sisekujunduse asjatundjatele, on Stone vaip seladoni sinises toonis pühendumus kestvale luksusele. See ületab moe kapriisid, avaldudes kui igas ruumis peituv esteetiline hing, andes sellele peenuse ja sooja atmosfääri.

0
    Sinu ostukorv
    Teie ostukorv on praegu tühi!Tagasi poodi