[ivory-search id="1067" title="AJAX Search Form for WooCommerce"]
0,00 
0

Icarus Multi

1950,00 

Mitmevärvilise käsitsi tuftitud villavaiba kunst jõuab uutesse kõrgustesse François Champsaur’i loodud Icare meistriteosega. See erakordne vaip tähistab värvide pidu, pakkudes teekonda läbi valgusspektri.
Icare ei ole lihtsalt vaip; see on võrreldamatu visuaalne kogemus, värvide ja tekstuuride plahvatus, mis kutsub esile vabaduse, julguse ja püüdluse kättesaamatu poole. Iga värvitoon on hoolikalt valitud, osaledes pimestavas ja inspireerivas kromaatilises tantsus.
Kasutatud kvaliteetvill annab sellele vaibale nii pehmuse kui ka vastupidavuse, sobitudes täiuslikult selle julge esteetikaga. Icare on nii kunstiteos kui ka funktsionaalne element, mis muudab iga ruumi kaasaegse kunsti galeriiks.
François Champsaur kujundas Icare’i kui revolutsioonilise vaiba, mis rikub tavasid, murrab piire ja ületab piiranguid. See vaip väljendab kirge, innovatsiooni ja loovust. Ta ei täida lihtsalt ruumi, vaid määratleb selle ümber, elavdab ja paneb vibreerima.
Icare esindab vaibakunsti tippu, ühendades traditsioonilise käsitöö ja kaasaegse visiooni, olles teos, mida ei vaadata ainult, vaid mida tuntakse, mõistetakse ja hinnatakse. Nagu tema mütoloogiline nimekaim, püüab ka see vaip tõusta tippudeni, nagu päike.

0
    Sinu ostukorv
    Teie ostukorv on praegu tühi!Tagasi poodi