[ivory-search id="1067" title="AJAX Search Form for WooCommerce"]
0,00 
0

Oaxaca Multi

1350,00 

Vaip Oaxaca, mille disainis Serge Bensimon, tähistab oma säravate ja julgete toonidega Mehhiko külluslikkust. See villane vaip, millel on rikkalik värvipalett ja käsitsi valmistatud mustrid, loob Mehhiko piduliku ja sooja atmosfääri, lisades teie ruumile ka kaasaegse kunsti puudutust. Inspireerituna Matisse’i kollaažitehnikast, ühendab selle mitmevärvilise käsitsi valmistatud villase vaiba disain Mehhiko floora elemente, nagu kaktused ja agaavid, luues dünaamilise visuaalse koosluse.

Värvide ja vormide küllus muudab selle vaiba keskpunktiks, mis suudab isegi kõige lihtsamad interjöörid muuta. Selle mitmevärviline mitmekülgsus võimaldab tal harmooniliselt sulanduda erinevatesse stiilidesse, alates boheemlaslikust kuni kaasaegseni. Valmistatud kvaliteetsest villast, on Oaxaca vaip mitte ainult visuaalselt atraktiivne, vaid ka vastupidav ja meeldiv puudutamisel. Käsitsi valmistatud tekstuur lisab selle esteetikasse taktiilse mõõtme, pakkudes täielikku meelelist kogemust.

See mitmevärviline käsitsi valmistatud villane vaip on enamat kui lihtsalt dekoratiivne element; see kehastab kunsti ja kultuuri, tasakaalustades oskuslikult julgust ja elegantsi. See ei ole vaid esteetiline valik, vaid ka investeering ajatusse teosesse, mis suudab ajaproovile vastu pidada.

0
    Sinu ostukorv
    Teie ostukorv on praegu tühi!Tagasi poodi