[ivory-search id="1067" title="AJAX Search Form for WooCommerce"]
0,00 
0

Polia Hiver

1350,00 

Käsitsi tuftitud sinisest villast valmistatud vaip, nimega Polia ja kujundatud Florence Bourel’i poolt, on inspireeritud Serge Poliakoff’i abstraktsest kunstist, kes oli selle distsipliini meister. See on julge värvi ja vormi uurimus, säilitades samas tähelepanuväärse visuaalse harmoonia.

Polia vaiba disain kutsub esile mõtisklusi. Selle keskpunkt, nagu silm, mis avaneb maailmale, tõmbab pilku ja kutsub hinge rändama. Selle fookuspunkti ümber laienevad abstraktsed mustrid, mis koosnevad kujunditest ja toonidest, meenutades talvist külma.

Vaiba loomisel kasutatud villa erakordne kvaliteet on vaieldamatu. Iga niit on hoolikalt käsitsi tuftitud, andes vaibale rikkaliku tekstuuri ja erakordse vastupidavuse. See detailitäpsus kajastub ka värvipaletis, kus iga sinine varjund on hoolikalt valitud, et luua muljetavaldav visuaalne efekt, ilma et see muutuks liiga domineerivaks.

Mitmekülgsuse osas käitub Polia vaip nagu dekoratiivne kameeleon. See võib täiustada kaasaegset ruumi või lisada modernsuse hõngu traditsioonilisemasse interjööri. Olgu see elutoas, magamistoas või kontoris, see vaip on keskne element, mis toob igasse ruumi esteetilise ja taktiilse dimensiooni.

0
    Sinu ostukorv
    Teie ostukorv on praegu tühi!Tagasi poodi