[ivory-search id="1067" title="AJAX Search Form for WooCommerce"]
0,00 
0

Opus Mastic

1450,00 

Opus vaip, mis ühendab endas tencelit ja villa rahustavas beežis toonis, toob meelde vaiksed riisipõllud oma ebakorrapäraste ja harmooniliste niisutuskanalitega. See teos, millel on marmorjas muster ja sametine tekstuur, esindab minimalistliku elegantsi tippu, pakkudes nii visuaalset kui ka taktiilset rikkust.

Selle tähelepanuväärne pehmus koos värvipaleti rafineeritusega muudab selle ideaalseks väga erinevatesse interjööridesse — alates kõige peenematest kuni etnilise stiilini. Hoolika täpsusega kujundatud Opus vaip on käsitsi valmistatud taftingu meistriteos, mis ühendab tenceli ja kvaliteetse villa erakordse vastupidavuse ja mugavuse tagamiseks. Selle beež toon sobib hõlpsalt erinevatesse dekoratsioonipaletitesse, lisades sooja ja elegantse atmosfääri.

Vaiba disain, mis mängib valguse ja varju nüanssidega ning meenutab põllumajandusmaastikke, toob igasse ruumi kunstilise ja poeetilise noodi. Selle võime luua muljetavaldavaid visuaalseid efekte ilma ruumi üle koormamata teeb sellest keskse dekoratiivse elemendi. Regulaarne hooldus on piisav, et säilitada selle külluslik välimus, muutes Opus vaiba valikuks neile, kes hindavad peent ja lihtsat stiili, pakkudes tugevat ja elegantset alust igale sisekujundusele.

0
    Sinu ostukorv
    Teie ostukorv on praegu tühi!Tagasi poodi