[ivory-search id="1067" title="AJAX Search Form for WooCommerce"]
0,00 
0

Shaw Gold

1120,00 

Shaw vaip, ajatu elegantsi sümbol, paistab silma käsitsi valmistatud keskpunktina, lisades igale interjöörile peenuse tunnet. Valmistatud meie töökodades Indias, demonstreerib see vaip käsitöö tipptaset monokroomse faux-plain disainiga, kus kontuurid on reljeefselt kujundatud täpse sametist skulptuuritehnika abil. See ainulaadne meetod võimaldab mustril omandada kergelt tumedama varjundi, luues õrna valgustusefekti, mis toob esile selle lainelise tekstuuri ja sametise läike. Valides beeži tooni, annab Shaw tencel vaip keskkonnale pehmuse ja selguse tunde, luues rahuliku ja rafineeritud õhkkonna.

Tenceli kasutamine selle vaiba valmistamisel oli kaalutletud valik tänu selle ökoloogilistele omadustele, tugevusele ja võrreldamatule pehmusele, mis meenutab siidi. Tencel annab Shaw vaibale ainulaadse sära, muutes selle ideaalseks rafineeritud ruumide jaoks, mis otsivad peent luksust. Shaw vaiba muutuva tekstuuriga mängib valgus peenet viisi, andes ruumile sooja ja kutsuva atmosfääri.

Vaatamata oma suurejoonelisele välimusele vajab Shaw vaip oma õrnuse tõttu erilist hoolt. Soovitatav on asetada see kohtadesse, mis on kaitstud niiskuse ja tugeva liikluse eest, et säilitada selle esialgne välimus.

Seega, beežist tencelist Shaw vaip ületab kaunistuse mõiste, kehastades peent luksust ja valmistamise elegantsi. Sobides nii minimalistlikesse kui ka klassikalistesse interjööridesse, rikastab see ruumi visuaalse mõõtme ja lummava tekstuuriga, muutes iga koha erakordseks kogemuseks. Selle kohalolek kutsub esile mõtisklusi, pakkudes ainulaadset meelelist kogemust ja ruumi, mis on täis rahu.

0
    Sinu ostukorv
    Teie ostukorv on praegu tühi!Tagasi poodi