[ivory-search id="1067" title="AJAX Search Form for WooCommerce"]
0,00 
0

Quiet Naturel

2680,00 

Quiet Naturel Vert vaip, mille on kujundanud ODA, on beež käsitsi tuftitud villavaip. See vaip paistab silma oma lihtsusega, mis lisab ruumile midagi erilist. See ei pea olema silmapaistev, vaid piisavalt diskreetne, et muuta ruumi ilma end peale surumata. Valmistatud kvaliteetsest villast, on see loodud kestma. Looduslikud ja rohelised toonid loovad rahuliku atmosfääri, mis sobib ideaalselt sisekujundusse, mis otsib tasakaalu.

See vaip, oma pehmete värvidega, oskab hõlpsalt leida oma koha. See ammutab inspiratsiooni sellistelt suurkujudelt nagu Carlo Scarpa ja Pierre Cardin, kuid jääb truuks funktsionaalsele disainile. Selle esteetika ei püüdle muljet avaldama, vaid toob ruumi peene modernsuse. Olgu see põrandal või seinal, integreerub Quiet Naturel Vert kergesti, lisades vajalikku soojust ja tekstuuri.

Quiet Naturel Vert ei ole lihtsalt vaip. See võib leida oma koha elutoas, magamistoas või kontoris, tuues endaga kaasa rahuliku elegantsi. See ei püüdle olema tähelepanu keskpunktis, kuid oskab ruumi tervikuks muuta. See on vastupidav valik neile, kes hindavad lihtsat disaini, mis töötab ja kestab. See beež käsitsi tuftitud villavaip on loodud ajale vastu pidama, pakkudes samas esteetikat, mis ei lähe moest.

0
    Sinu ostukorv
    Teie ostukorv on praegu tühi!Tagasi poodi