[ivory-search id="1067" title="AJAX Search Form for WooCommerce"]
0,00 
0

Flow Ocre

3650,00 

Flow Ocre mudel, mille on kujundanud Samuel Acoceberry, on käsitsi tuueldud villane okra vaip. See vaip ei vaja karjumist, et end märkama panna. See tõmbab tähelepanu oma ainulaadse kuju ja mustri peene tasakaalu kaudu. Iga villane riba on hoolikalt kootud, luues gradatsiooni, mis toob esile vaiba kõverad ja jooned. Pehmed kõverad kontrasteeruvad rangema zikk-zakk-struktuuriga, tuues visuaalset dünaamikat ilma ruumi domineerimata. See ei ole vaip, mis püüab oma kohalolu peale sundida, kuid oskab end hinnata just sellisena, nagu ta on: hästi läbi mõeldud ja kvaliteetselt valmistatud ese.

Selle vaiba okra värv toob igasse ruumi diskreetset soojust. See ei ole pealetükkiv, kuid soojendab õhkkonda isegi kõige tagasihoidlikumates interjöörides. Flow Ocre vaip kohandub erinevatesse keskkondadesse, olgu need siis kaasaegsed või klassikalisemad. See ei püüa olla tähelepanu keskpunkt, kuid ei jää ka märkamatuks. Selle kohalolek toob dekoratsiooni juurde sügavuse, sooja puudutuse, mis jääb alati oma kohale.

See käsitsi tuueldud villane okra vaip on mõeldud neile, kes hindavad läbimõeldud disaini ja kvaliteeti. Selle käsitööline valmistamine tagab vastupidavuse, mis ei jää kunagi märkamatuks. Muster mängib tasakaalu paindlikkuse ja ranguse vahel, kontrast, mis lisab huvitava mõõtme, ilma et ruumi keerulisemaks muudaks. See on lihtne, kuid turvaline valik igas interjööris, kus esteetika on sama väärtuslik kui funktsionaalsus. Flow Ocre vaip on hea näide disainielemendist, mis oskab ruumi ideaalselt integreeruda, lisades sellele diskreetse elegantsi.

0
    Sinu ostukorv
    Teie ostukorv on praegu tühi!Tagasi poodi